joi, 19 martie 2009

Librărie creştină audio în relansare

Marea Britanie (MNN) - HCJB Global - UK relansează o librărie creştină audio, “Audiopot”(Vasul audio), în două săptămâni.
Singura librărie online din Marea Britanie, ce conţine material audio creştin, se va relansa în două săptămâni, conform celor spuse de HCJB Global - UK.
Luni, 26 martie, clipuri audio inspiraţionale vor fi din nou disponibile pentru învăţători, lucrători în biserică şi transmisii radio. Poti vedea site-ul dând click aici. O lucrare a HCJB Global - UK, “Audiopot”, a fost propusă iniţial să fie o resursă pentru transmisiile religioase pe streamurile staţiilor radio din Marea Britanie. De când a fost lansat site-ul, din 2000, a fost extins pentru a include aceste lucrări în educaţie şi în biserici. Directorul HCJB Global – UK, Colin Lowther, spune că “Nu o să fie predici pe Audiopot!” Imbunătăţirile acestui site includ o pagină inovatoare pentru învăţători, căutare de articole, cât şi un calendar audio la zi. Secţiunea EDSPACE a “Audiopot” permite învăţătorilor şi celor care lucrează în educaţie să caute în site-ul librăriei – folosind un program unic al unui topic educaţional religios – articole corespunzătoare unei teme particulare şi apoi să aplice informaţia pentru discuţiile avute la clasă. “Audiopot” conţine aproape 2000 de clipuri, disponibile pentru avanpremieră (pentru preview) şi pentru descărcare gratuită. Potrivit cu HCJB Global - UK, site-ul serveşte sute de învăţători, lucrători în biserici şi transmisiuni care folosesc materiale audio regulat. “Totul… este creat să fie o provocare legat de credinţa creştină pentru auditoriul necreştin. Aceasta constă în gânduri, interviuri, articole, dramă, mărturii şi reclame creştine; toate creative, provocatoare şi rar mai lungi de 3 minute … Cu noile articole adăugate în fiecare săptămână, tot timpul va fi ceva nou de descoperit,” spune Colin Lowther. Sursa: www.stiri crestine.ro Link: http://stiricrestine.ro/2009/03/14/marea-britanie-relanseaza-o-librarie-crestina-audio/